MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
The Apple Of My Eye ♥ | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Friday, August 10, 2012

The Apple Of My Eye ♥

Assalammualaikum ^^

Ehem. *ini post agak peribadi sikit, so ianya boleh membawa kepada masalah sakit hati.meluat.dan mungkin juga anda nda faham bah . harap maklum xDD*

Yuppy yupp ! This week ade Penilaian Kurikulum 2 and do you think I care much ? Haha .
Memang tak kisah sangat pun sebab dekat kepala dah ade agenda lain . Eheh .
Siapa suruh buat PK2 time tu ><

10th August 2012 - Chemistry & Bahasa Melayu .
Malam tu memang tak buka buku . Ehehe . Buka laaa juga dalam pukul 12.00 am tapi lepas tu terus tidur =)
Sweet dream sangat ~ Haha . Tapi esoknya kelam kabut . Trust me , bukan baca buku atau study atau revise segala . Tapi buat kerja lain . How cool am I ? Hakhak . Mind set terus cakap say bye to PK2 2012 . Farewell dear . Omomomo, sorry parents, cikgu, kawan-kawan. Promise ! Peperiksaan akhir tahun nanti Mirza perform well okayy? InsyaAllah. =)


Okay . It's about last year   Sekejap je masa berlalu . Setahun yang lalu , 2 hari sebelum percubaan PMR '11 =) Genap setahun ! Yeayyyyy ! Lompat comel-comel ^^ HAHA . Siapa sangka ? Nasib baik la kite pandai jaga hati orang . Ehehe . Masal je xD But there were so many things happened just in the moment 

Awal-awal lagi dah bagi amaran jangan kasi apa-apa lagi dekat dia termasuk KAD RAYA . Haha . Kedekut je . Takut kantoi . Katanya . Lahai ~ Pengecut . Macam lah umi tak kenal kita. Tahun lepas bagi kad siap orang tengah TERbaca lagi. Malu malu >< Hakhak. xD Tapi kite reda je la . Taknak cari pasal *konon* .
Tapi entahlah kenapa degil sangat kite ni . Eheh . Tapi apa-apa pun , dah ready dah kalau ke tong sampah jawabnya . Siapa suruh degil kan ? Hakhak . Reda ? Hanya Allah yang tahu =)
And actually , I don't know what can I give to that person . Dia cerewet la kot . Ish ! That's why, saya kene ready kalau tong sampah uh dapat rezeki free free =) Amal jariah bulan Ramadhan . Ehehe ♥ Pun boleh mijaaaa. ><

I wish I will never meet the ending of our story . Hopefully the chapters of the story will continuously till Jannah =') And if I were dreaming , dont disturb me . I won't wake up . Sincerely , Me ^^


Not mine ! Not mine ! Saya pinjam je :)

To your heart . From my heart . 

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

2 comments:

NURUL HR said...

eh. eh. eh. personal post. tapi, wokeyy, tak faham apa yg akak cerita tu. haha :)

MiNHa ^^ said...

tak faham kaaaan ? akak baca balik pun tak faham gak ><

;