MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Encik Mimpi | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, February 8, 2014

Encik Mimpi

Bismillah.
Assalammualaikum.


Aku seorang lelaki biasa yang minat bermain muzika dan suka menyampaikan perasaan atau pendapat melalui seni muzik aku sendiri. Aku suka menulis lagu dan melalak berseorangan ditemani gitar akustik buruk aku. Aku takde la hebat mana pon bergitar, tapi macho lah jugak. So kalau suka, dengar. Tak suka, senyap sudah. :-) -Encik Mimpi

Siapa tak kenal Encik Mimpi aka EM? Dia ni lelaki bertopeng yang bermisteri. Haha. Agak macam mana lah rupanya tak bertopeng kan kan? Tapi rasa-rasanya dia ni comel kot. Rasanya lah. Tapi macam ye. Ehh, entah =P . By the way, at first, I dont know why, kalau tengok video EM yang dia cover+translate gune Google Translate, mesti terbayang muka Mat Lutfi tengah nyanyi. Haha. Entah kenapa. Tapi tu dulu la. Sekarang dah tak terpikir pun Encik Mimpi ni Mat Lutfi. Hahah xD

EM sekarang dah popular dengan lagu Rindukanlah. OST Playboy Itu Suami Aku (PISA). Dah meletop kot lagu ni. Best? Serius, best! =)


Jom usha video EM kat youtube !! ^^

Kalau nak have fun, bukak lah yang Google Translate tuh. Hehehe. Confirm tergelak. Haha. ^^


Gambar dari : Fb Page Encik Mimpi
Blog : Encik Mimpi
Wasalam ^^
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

2 comments:

Razi ten said...

Lol I tried Call me Maybe google translate, really funny xD

MiaLovetto ^^ said...

@Razi ten Haha. Yup. But I love to hear Price Tag. Beebelit belit nak nyanyi. Kelam kabut. =)

;