MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Yakin SBT ? Hmm. | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, March 8, 2014

Yakin SBT ? Hmm.

Bismillah.
Assalamualaikum.

Klik gambar untuk ke link Utusan =)

Err. Terbaca title ni dekat Utusan. Err err. Taktahu kenapa tetiba berderau darah jiwa dan ragaku. Hihiks.
Allahu Rabbi. Ustaz Omar really scares me. Arrrgeegeeegeee.
Lagi lagi bila terbaca part ni.


Gulp. Errr.
I was like ...... "Ustaz, did you already know the result?" =3
Seriously. Ayat ni memang makes me really scare bak hanggg.
Terlalu tinggi menggunung harapan cikgu cikgi ku ini.
Terang tang tang SBT tu semua sekarang ni bergantung harap dengan result SPM 2013. Ehek ehek. Alhamdulillah. Dulu dapat SKK pun based on our batch PMR's result.
InsyaAllah kejayaan SPM yang terbaik nanti. Next 2 weeks, tahu lah resultnya.
Jujur. Aku takut yang dikejar tak dapat yang dikendong tercicir.
May Allah ease everything. Allahumma Aamin.

Semoga ini lah kenangan daripada kami batch 2009-2013 buat sekolah.
SKK - Double tick.
SBT - We're heading to it.
SBP - Ehem =3

About two weeks more. Yes two weeks. ='(
Sekian. Wasalam.
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

No comments:

;