MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
April 2015 | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Friday, April 10, 2015

hai

Bismillah.
Assalamualaikum.

Singgah sini kejap nak share satu benda. *Ching ching*

Sekarang ni da jadi viral da lagu Kun Anta nyanyian Humood Alkhudher kan? Haip2. Jangan cakap taktahu. Kalau tak pernah dengar cepat2 search kat youtube sana. HEHE.

Masa kawan share dekat whatsapp memula tu mcm ahh malas la nak bukak. Sbb video tu gambar lelaki so malas la nak layan. Hehe. Lepastu dengar2 ouhhh lagu arab rupanya. Bila dengar tu "Okaylah. Not bad. Rinduuuuuuuu bahasa arab sangat". So start from that time saja la cari lagu2 arab lain. Then terjumpa satu lagu ni which starting nya muziknya sangatlah tenang. Terus jatuh hati. Eceh. Lagi jatuh hati nya bila tengok makna lagu tu. Err. Sikit sikit tu fahamlah. Hekhek. Manusia. Nun sa ya. Pengalpa.

Lughat Al-alam dengar sekarang heheh

Bahasa tu sangat indah kan. I wonder how can we ever have same though eventho berlainan bahasa. Amazing kan? Its just bahasa je yang lain tp daitai maksud semua satu kefahaman satu kepala.

Okay. Bye.
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

;