MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Segmen : Mini Giveaway By 'Si Chubby' | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Tuesday, January 12, 2016

Segmen : Mini Giveaway By 'Si Chubby'

Bismillah. Assalamualaikum.


http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

Apa impian korang sebenarnya? And apa usaha korang untuk mencapai impian itu?  Kalau tidak tercapai apa korang akan lakukan?

Ehem. Banyak sangat impian sebenarnya. Kalau dari segi cita cita tu dulu kecik kecik berangan nak jadi doktor. Hihihi. Sanggup struggle 2 years for biology semata nak ambil medic dulu. Haha. Tapi lepas result SPM, result interview scholar, yes I know, medician wasnt for me. Tapi Allah bagi peluang lain, belajar benda yang bukan impian kita ==' Penat jugak nak pujuk diri, tapi go on je lah dengan kehendakNya sebab He knows the best right? So sekarang impian saya dah bertukar. Hee. Impian saya sekarang ni nak jejak ke Bumi Sakura kalau diizinkan Allah setelah struggle 2 years for new language and science subjects in that language. Hok ni kalau tak tercapai hmm maybe I'll try to apply Unikl eventho its too late for me to start it all over again jika nak banding dengan kawan kawan dah start melangkah ke ijazah,  kita masih nak merangkak ke diploma. Tsk tsk. Allah. Just hope for the best. Impian seumur hidup, nak jejak tanah suci Mekah perform Haji. Kalau ada rezeki berganda nak pergi dengan family. Baru best! Usaha? Kumpul duit hihihi. Paling kurang harapan, nak travel around the world. Cehh cakap macam duit banyak sangat hah. Hahah. Sebab tu namanya impian berharapan tipis. InsyaAllah kalau ada rezeki lebih lebih boleh buat untuk lihat keindahan dan kebesaran Allah around the world.

Fuhh the best segmen ever sbb boleh bebel hahaha.

Thanks xoxo

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

3 comments:

Zizie Zainal said...

Thanks join segmen zie , list contestants dah update ye , jom blogwalking :D

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

uyu kawaii said...

semogga impian tercapai btw jom bw sya dari ga yg sama http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

Aienienka Peter said...

Good luck and all the best.. :D

;