MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Friday, February 2, 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

Assalamualaikum.

Click banner untuk join.

Apa yang saya suka baca dalam blog seseorang?

Jeng jeng jeng.

1. Segmen !
Either giveaway or bloglist. Both ada advantages tersendiri. Both dapat menambahkan followers hihihi dan kenalan selain dapat mengeratkan silatulrahim sesama blogger seantero dunia hihi . Giveaway, kalau ada rezeki lebih dapat la something hihi.

2. Tips.
Study tips ke. Skincare tips ke. Tips travel ke. Any tips! Kalau I rasa berbaloi dan menarik, definitely I akan try. Sharing is caring. Why not I try kan? Mana la tahu, it might help me as well right?

3.Experience.
I suka baca experience orang. Boleh buat pengajaran untuk diri sendiri, peringatan atau pun motivasi sebagai pemangkin semangat.

4. Review.
Review skincare, movie/film, buku, etc etc. Tapi sekarang I rasa I more to skincare so I enjoy reading about skin health and sometime about make up. Hihi so girly.

Oppps terbongkar rahsia. Hihi. Tapi I tak kisah pun apa yang you guys post kat blog you guys. It yours right? As long you guys enjoy with your writing, why not? Everyone has their personal preference. But for mine, tadaaaa *emoji tunjuk atas* . Somehow, I boleh naik gila bila nampak 4 perkara di atas. Hihihi amboi kemain. 

Jangan lupa join giveaway ni. Nanti boleh sesama kita blogwalking dan tengok pandangan masing masing. Hihi. Join sebelum 17 FEBRUARI 2018 okay, sebab ada hadiah best kepada yang bertuah =)

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

5 comments:

farhanna jafri said...

nak join jugak lah! Good luck ye :D

MiaLovetto ^^ said...

@farhanna jafri

Jom. Hihi thank you

Auni Sofea said...

Kami join jugak, goodluck :)
herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

Mohd Noor Shawal said...

good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

jemput join GA shawal jugak.. ^^

http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

Siti Nurfauzani said...

good luck :)

;