MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Self treat =) | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Thursday, March 1, 2018

Self treat =)

Hi .
Assalamualaikum .

Dua hari lepas kecoh starbucks buat promosi untuk Grande beverages *selected flavor*. RM22 for two beverages for grande and add on RM2 for upsize. Hehehe. Sebagai ahli kelab #gilapromosi mestilah ini yang dinantikan ! Haha.

It was unplanned. Sebab kalau ikut jadual, kelas pagi sampai petang. Biasa dah petang petang tu mestilah penat. Tapi tetiba class lab habis awal, dan tetiba ada ajakan, "Jom starbucks RM11" So, jom la. Why not? Hihi.

Sebenarnya takda lah murah mana kott. Tapi time promosi ni sahajalah nak cuba. Huhu. Kalau guna harga asal, berat hati sikit la hahah. Sebagai orang yang tak selalu aka jarang aka once in a life time baru beli, so jakun sikit hihi  >,<



Our choices

SALTED CARAMEL MOCHA CRUMBLE
-Paling laku. Tapi bila sampai turn I nak order, tetiba da habis. Hahaha so sad. Rasa dia nice sangat kot. Thats why laku teruk !

CHOC COOKIES CRUMBLE
- This one more to chocolate. So rasanya ala ala cekelat la

ASIAN DOLCE FRAPPUCINO
- Yang ni paling menyegarkan. Hahah latte dia kuat. And rasa dia manis !

PEPPERMINT DARK MOCHA
- Just nice. Ada coffee, chocolate, peppermint sikit. Sedappp !


Image may contain: 1 person, drink and food
Request Mia tapi jadi Nia. Hahaha Sokayyy =)


Image may contain: drink
Ingat nak beli bawak balik but end up duduk borak borak borak sampai habis. Nice jugak. Dah lama tak duduk duduk borak borak sambil minum kopi cehh. Hilang stress lepas habis belajar. Hihi.

Kesudahannya, malam tu tak boleh tidur sebab caffein. Hahaha. Sabar je la sis.

(No bash please. Hahah bukan budak baru nak up etc. I just blogging here. Hihi )

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

7 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

sesekali lepak dan bercerita dengan kwn kwn....

Hans said...

fuhh
nampak sedap
lama xminum

Mohamad Khairil said...

singgah sini dari https://aerillhassan.blogspot.my/

Raydah said...

min will always be greentea. hehe

jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Farahain ZFA said...

sedappnyyaaaa... nyum nyumm :)

Siqah Hussin said...

Salted Caramel menjadi kegemaran :)

Hi Mia :) Siqah nak jemput meriahkan segmen dan giveaway di blog Siqah :)

LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

aLieF si Muncung ManiS said...

masa student dulu, selalu la jgak lepak starbuck ni..best..santai2..sambil acah2 baca buku.. padahal xbaca pun.

https://aliefmuncung.blogspot.com/2018/07/kehidupan-hantu-di-dunia-hantu.html
https://aliefmuncung.blogspot.com/2018/07/alkisah-pada-abad-ke-20-wujud-seorang.html

;