MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
April 2011 | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Monday, April 25, 2011

TER (+) haru = :')

wah2,terharu nya saya !

terimakasih . thank you . شكرا . xiexie . arigato . gracias . nandri . kamsamnida .

:')

*maaf , saya demikian speechless saat ini :')
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Tuesday, April 12, 2011

Sudah Majoo ~


Ahah,
tergelak sendiri melihat gambar rakan-rakan yang sudah majoo ..
Majoo , majoo , majoo .
mmg sudah terlebih majoo .
Whoot ~ Whoot !
tak sangka sungguh sebenarnya ,
tapi itulah knyataannya .
ya2 !
manusia sering berubah-ubah .
no wonderlah mereka makin majoo .
Mirza ?
Majoo kah ?
tak2, mirza MAJU ja..
ok la , mirza pun tak tahu apa yg dikerepekkan ni.
salam .


♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Monday, April 11, 2011

ou yeah ?

salam . .

huh ! sedih sungguh ini hari , kan ?
pagi2 ja da dpt berita yg sgt menggembirakan .
ou yeah ?
gembira la sangat .
tersangat bahagia slps mengetahui hal itu .
ou yeah ?
huh !
pkir suda xdaq lagi crita psl uh ,
rupa2nya baru nak mula yea ?
ape bole buat ,
kata pun tanggungjawab .
ok , redha saja . =)
then, apa lagi yang menyedihkan ?
Result PK1 ?
ou yeah ?
mirza da xpkir sgt pun psl uh bile dpt thu psl berita pg td ,
Pk1 da berlalu , apa je yang boleh dibuat untuk ubah result uh ?
rseult exam2 yanag akan dtg ja yang boleh mirza 'ubah' .
ubah ?
yaa ! Mirza tentukan ..
sungguh beshnya jwb PK1 uh ,
no wonder la rsult pun besh2 !
tahniah Mirza !
=='
ou yeah ?
bosan sungguh cer pasal ini .
baik tutup 'post' .
sekian , wassalam .

*hey ! im waiting ~ for 'that' day .
ou yeah ?
hak2 ,

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Friday, April 8, 2011

Khianat ,

adakah saya sudah mengkhianati sahabat saya ?
huh !
ini lah akibatnya .
Ya allah , kejam kah aku ?
apa yang telah aku lakukan ?

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Monday, April 4, 2011

Gelak - Gelak .

hak2 ,
salam ~
ntah kenapa dan mengapa hari ini mahu gelak2 saja .
huh !
apa yang telah berlaku ?
tapi baguslah itu ,
tak tension sgt nak ambil exam . .
eheh ,
td jwb exam mcm apa ja . .
hope berterusan . .
tp perlu ka gelak setiap pagi ?
ya2 ! i know ,
kite perlu ceria kan diri kite w/pun mcm2 masalah ada ,
pagi2 saja , najeeha da tegur . .
biasa nya kalau jumpe dgn najeeha mahu gaduh ja .
well , najeeha x pndai marah . dia pndai gelak ja .
tp hari ni TERgelak pulak .
dia pula yg takut (pelik rasanya) . .
Kemudian , masa rehat , jumpa awra .
hak2 , lagi lah x blh nak tahan gelak tp msih blh dicontrol lagi.
alhamdulillah ^^,
lepas jumpa awra , terserempak dgn syera pulak .
aish ! lagi la ,
ditambah pula dgn cerita . .
something interesting maybe . . eheh . .
mmg la gelak ja . .
tp kali ni mujur dia x mention nama dak uh ,
kalau x mmg cari psl ja . .
tak masuk lg berapa kali gelak dengan alia .
ada ja cerita yg blh dbuat gelak .
hbis masa exam sains , tbe2 ja dia pndg .
eh , what ?
ahah .
lepas rehat , penyakit gelak2 dah hilang .
heh !
magic !
hak2, x masal .
biasa ah , bila sudah tbe masa utk subjek2 yg digeruni msti la kene serius .
tp . . .
err ~
tlg lah jgn bt mirza marah ble time exam ni ,
Ceriakanlah hari ku . .
Eh ?
^_^.


♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

;