MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
February 2015 | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Wednesday, February 18, 2015

Yosh !!!

Bismillah.
Assalamualaikum.

Aku punya cita cita nak pegang salji.
Nak main salji.
Nak buat Olaf sendiri. Hikhik.

Sedar tak sedar. Dah nak tamat Sem 2 dah. 
Lagi 2 minggu nak final.
MasyaAllah. How time really really flies.
Rasa macam semalam je baru result SPM keluar.
Cehh. Over taww I.
Hmmm.


Course yang aku ambil wasnt easy for me. Hoho.
Sebab ni adalah pilihan yang berapa nak minat.
Tapi sebab nak pegang salji tu huaaaaaa!
Saya reda. Tawakal ala Allah.
So aku rasa niat aku pada awalnya memang tersasar.
Tajdid niat.
Allah no tame da.
InsyaAllah.


Sedar tak sedar jugak.  Dah separuh perjalanan dah kat sini.
Tapi final ni la penentuan sama ada dapt teruskan ke next sem atau babai salji.
Hukhuk.
Bukan setakat salji. Sakura pun babai. *aish sedih rasa*
So, seboleh bolehnya taknak lah separuh jalan ><
Jujur benda ni amat tough untuk aku.
Tapi aku tahu, Allah takkan bebankan hambaNya dengan dugaan yang tak mampu dihadapi oleh hambaNya kan?
InsyaAllah liku liku kehidupan ni ada jalan, ada hikmah daripada Allah.
InsyaAllah Aamin.


Yosh ! Ikuyo !

Doakan saya. Sayang kalian.

*tamat masa untuk santai*

Assalamualaikum ^^




♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

;