MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
January 2016 | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Tuesday, January 26, 2016

Shukugakai 2016 ^^

Assalamualaikum. Hi =)

祝賀会 (read as shuku.ga.kai) means celebration !

Finally, grand dinner ever to celebrate pelajar tahun dua. Its like annual dinner la. No, memang pun annual dinner. Heeheehee. Thanks for your hard work adiks adiks kouhai for the preparation and the event its well. Amazing persembahan adiks semua. Hebat hebat. Hontouni subarashikatta. Tapi sorry I terhibur sangat sampai lupa nak ambil video. Heeheehee.


Dey classmate hahaha


Those who always stay ~

Sensei kara ^^


OKbye ~ Hahaha. 


♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Pencarian Mega Bloglist by Aisyhah Nyais

Assalamualaikum. Hi hello peeps. Eheks.

Nak join, jemput lah klik banner atas :)

Ada kebaikan pada blog korang tau if korang jadi bloglist mana mana blog. Boleh naikkan followers korang, reviewer blog korang and others la. Hehehe. So, lets try. Apa guna buat blog tapi takde pengunjung. Meh meh kita eratkan warga bloggers sekalian ayuhh ayuhh Hehehe.

Tag : 1 2 3

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Sunday, January 17, 2016

おめでとう、皆 =)

Assalamualaikum. Bismillah.

Finally, the time has come. And I'm done with it. Fuh.

Goukaku, omedetou minna =)



91, jaga diri baik baik dekat negara orang. Jangan buat malu orang Malaysia, datang kelas lambat la, tak datang kelas la, nebou la, ehh sesuka hati engko je. Haha. Dah dapat peluang fly tu buat la baik baik. Bagi molek sikit perangai tu. Hahaha. Ganbattene !!

Sorry sebab khianati janji kita nak fly sama sama konon. Haha. Yet I know, He knows the best. Nanti kirim sebijik i phone okayy.

6 others inc me, goodluck jugak with new things and hopes =)

Eventho orang kata "2 tahun kau bazir kat sini je?'
Hey hello. Hahaha. A lot of things I gained from this place, this programme. Jatuh bangun golek tidur stay up balik lambat bangun awal rehat sekejap bla bla bla . This is so LIFE. Mungkin Allah singgahkan aku kat sini untuk belajar something dari sini dan ambil ibrah untuk future, Aku rasa macam hero je dekat sini. Rasa macam kuat sangat dapat stay sampai last program ni. Tak tipu. Hahahaha.

Okbye. Salam perpisahan.. Hiks.

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Tuesday, January 12, 2016

Segmen : Mini Giveaway By 'Si Chubby'

Bismillah. Assalamualaikum.


http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

Apa impian korang sebenarnya? And apa usaha korang untuk mencapai impian itu?  Kalau tidak tercapai apa korang akan lakukan?

Ehem. Banyak sangat impian sebenarnya. Kalau dari segi cita cita tu dulu kecik kecik berangan nak jadi doktor. Hihihi. Sanggup struggle 2 years for biology semata nak ambil medic dulu. Haha. Tapi lepas result SPM, result interview scholar, yes I know, medician wasnt for me. Tapi Allah bagi peluang lain, belajar benda yang bukan impian kita ==' Penat jugak nak pujuk diri, tapi go on je lah dengan kehendakNya sebab He knows the best right? So sekarang impian saya dah bertukar. Hee. Impian saya sekarang ni nak jejak ke Bumi Sakura kalau diizinkan Allah setelah struggle 2 years for new language and science subjects in that language. Hok ni kalau tak tercapai hmm maybe I'll try to apply Unikl eventho its too late for me to start it all over again jika nak banding dengan kawan kawan dah start melangkah ke ijazah,  kita masih nak merangkak ke diploma. Tsk tsk. Allah. Just hope for the best. Impian seumur hidup, nak jejak tanah suci Mekah perform Haji. Kalau ada rezeki berganda nak pergi dengan family. Baru best! Usaha? Kumpul duit hihihi. Paling kurang harapan, nak travel around the world. Cehh cakap macam duit banyak sangat hah. Hahah. Sebab tu namanya impian berharapan tipis. InsyaAllah kalau ada rezeki lebih lebih boleh buat untuk lihat keindahan dan kebesaran Allah around the world.

Fuhh the best segmen ever sbb boleh bebel hahaha.

Thanks xoxo

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Thursday, January 7, 2016

"NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH"

Bismillah
Assalamualaikum
First entry for 2016 hiks


Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

;