MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
2015 | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Tuesday, August 11, 2015

スポーツ大会 33

Bismillah.

Assalamualaikum.


Yeay finally. Menang keseluruhan untuk sports tahunan. Tak tahu nak terharu ke tak. Hihihi tapi susah nak sangka sebab kalau lihat fizikal kami alahai. Apapun tahniah G3 for the yuushou. Alhamdulillah happy. Dah lama tak merasa kemenangan since masuk sekolah menengah. 





 Few months to go. Cepat masa berlalu. Mohon doa kalian. Huhuhu.
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Friday, April 10, 2015

hai

Bismillah.
Assalamualaikum.

Singgah sini kejap nak share satu benda. *Ching ching*

Sekarang ni da jadi viral da lagu Kun Anta nyanyian Humood Alkhudher kan? Haip2. Jangan cakap taktahu. Kalau tak pernah dengar cepat2 search kat youtube sana. HEHE.

Masa kawan share dekat whatsapp memula tu mcm ahh malas la nak bukak. Sbb video tu gambar lelaki so malas la nak layan. Hehe. Lepastu dengar2 ouhhh lagu arab rupanya. Bila dengar tu "Okaylah. Not bad. Rinduuuuuuuu bahasa arab sangat". So start from that time saja la cari lagu2 arab lain. Then terjumpa satu lagu ni which starting nya muziknya sangatlah tenang. Terus jatuh hati. Eceh. Lagi jatuh hati nya bila tengok makna lagu tu. Err. Sikit sikit tu fahamlah. Hekhek. Manusia. Nun sa ya. Pengalpa.

Lughat Al-alam dengar sekarang heheh

Bahasa tu sangat indah kan. I wonder how can we ever have same though eventho berlainan bahasa. Amazing kan? Its just bahasa je yang lain tp daitai maksud semua satu kefahaman satu kepala.

Okay. Bye.
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

Wednesday, February 18, 2015

Yosh !!!

Bismillah.
Assalamualaikum.

Aku punya cita cita nak pegang salji.
Nak main salji.
Nak buat Olaf sendiri. Hikhik.

Sedar tak sedar. Dah nak tamat Sem 2 dah. 
Lagi 2 minggu nak final.
MasyaAllah. How time really really flies.
Rasa macam semalam je baru result SPM keluar.
Cehh. Over taww I.
Hmmm.


Course yang aku ambil wasnt easy for me. Hoho.
Sebab ni adalah pilihan yang berapa nak minat.
Tapi sebab nak pegang salji tu huaaaaaa!
Saya reda. Tawakal ala Allah.
So aku rasa niat aku pada awalnya memang tersasar.
Tajdid niat.
Allah no tame da.
InsyaAllah.


Sedar tak sedar jugak.  Dah separuh perjalanan dah kat sini.
Tapi final ni la penentuan sama ada dapt teruskan ke next sem atau babai salji.
Hukhuk.
Bukan setakat salji. Sakura pun babai. *aish sedih rasa*
So, seboleh bolehnya taknak lah separuh jalan ><
Jujur benda ni amat tough untuk aku.
Tapi aku tahu, Allah takkan bebankan hambaNya dengan dugaan yang tak mampu dihadapi oleh hambaNya kan?
InsyaAllah liku liku kehidupan ni ada jalan, ada hikmah daripada Allah.
InsyaAllah Aamin.


Yosh ! Ikuyo !

Doakan saya. Sayang kalian.

*tamat masa untuk santai*

Assalamualaikum ^^




♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

;