MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Cover Songs BETTER Than Its Original ? | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Monday, January 23, 2012

Cover Songs BETTER Than Its Original ?

Sekadar pandangan ~

Kadang-kadang rasa macam sedap je dengar penyanyi cover dibandingkan dengan nanyian penyanyi asal . Tup-tup yang cover-kan lagu tu pulak naik namanya . HAHA .

Bagi Mirza , maybe sebab lagu-lagu yang di-cover-kan ni guna background music yang simple je kot macam gitar and so on . Takde lah pening sangat nak dengar . Ye ke ? HAHA . Fine ! =='

Tapi kalau Mirza buka youtube uh . Biasanya layan lagu yang bukan dinyanyikan oleh penyanyi asal . Kesian penyanyi asal . HAHA .

. Maddi Jane .
Mirza teramat lah suka dengar suara ni .
* Secret
* Jar Of Heart

. Boyce Avenue .
Suka dengar lagu * Skyscraper bila dia feat dengan Megan Nicole je .

Part dia ~




Tapi kan ade juga kalau penyanyi asal nyanyi lagi sedap . Contoh : No Other ( untuk minit yang ke 1:07 terutamanya ) Eheh .






GUYS , ni cuma pandangan je . So , tak payah gaduh2 k . Haha . Tak masal . Kfine fine !


" Erk ! Okay saya mengarut . "
" Tahu pun kau enn ? "
" Yelah . Saya pergi . Huhu >< "

Erk ! Okay-okay . Saya betulkan diri saya dulu =='
Assalammualaikum ^^, 


♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

3 comments:

alia said...

oiiik ! ada kyuhyun laa ! =B

Anonymous said...

saia pun suka yang maddie jane cover . semua ! hehe :)

MiNHa ^^ said...

HoneyMadu : Oc . Saya suka part uh =B
Anonymous : Yeahh ! Suara dia power kot . Jelous ! Kelebihan diaa ~

;