MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Aummmm ! | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, September 22, 2012

Aummmm !

Aummmmm ! xD

Salaam ~

. U9 .

Walaupun nasib tak menyebelahi langsung , tapi tapi tapi wa tetap enjoy ~ Satu pun tak dapat . Cis cis . Suddenly , teringat kat Aisyah K . Dia dah takdaaaaaa nak bantu kami . Aini pulak hilang . So , yang wakilkan pula kena main masuk-masuk , paksa-paksa . HAHA . It's okay to be the loser babe >< At least , kita ade wakil daripada takde . Kan kan kan ? At least , kita berani untuk cuba dan teruskan usaha . :3 Yeayyyy ! Takde lah nampak pengecut sangat . Ehehehe . *siyesly , mirza tak cakap mirza berani.. hee* . Actually , Mirza appreciate sangat-sangat dengan usaha mereka ni . Thanks =) Dapat jugak beri pengalaman kat siapa-siapa yang tak pernah masuk kan kan . Bila diaorang da masuk , ade pengalaman , mereka tahu lah susah ke senang nak harungi semua tuh . Takde maknanya lah cakap je senang . Tak suka dengan orang yang hanya mampu cakap tapi tak faham macam mana situasi sebenar . Mencik mencik mencik . HAHA .

Rasa macam apa je bila diorang datang dan cakap  ," Mirza, ***** dah buat yang terbaik dah. " ==' Bukannya apa . Cuma rasa macam haihhhh . " Adakah aku terlalu mengharapkan sesuatu daripada acara ni sedangkan aku tahu kat mana kedudukan kita sebenarnya ? " *monolog dalaman ni . Haha * Chill je . Tu yang kita mampu =) Kalau tak sebab kalian , baton tu tak sampai kat tangan Mirza . Actually , Mirza pun dah cuba . Eheh . Dan Mirza tak sangka yg mng 1500m tu dua-dua junior dari sek rendah . Tahniahhh walaupun yang seorang uh dah nak merajuk sebab takde senarai nama pemenang untuk tu . Siapa je tak bengang ,  penat taw orang lari . Dugaan untuk budak tu , asyik main tukar-tukar kasut je tadi . HAHA . Nasib baik dia menang . Kalau tak , Mirza yang rasa serba salah .

 Dan kali ni Mirza tak jatuh , tak tersungkur .Yeayy ! Bangga sangat dengan pencapaian tu . EHEH x)

Lastly, Mirza suka status ni . Aummm ! Like like ><

Dedicated ,

You're a soldier
A rising sun
Wait for the heyday
Look far away
And believe in yourself
Your name's on a shelf
A legend 
You're the soldier
The chosen one
Bring back the heyday
Look far away
With respect and decay
Forever we'll stay
Forever ~
*if you know what i mean* 

♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

2 comments:

~shysyaishy~ said...

alollolo mirza comeyy >,<

MiNHa ^^ said...

lolololo xO apa yg comeyynya pun saya tak tahuuu >,<

;