MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
New Life | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, August 2, 2014

New Life

Bismillah.

Assalamualaikum.

Ya Allah. Rindunya nak menaip kat sini. Hikhik. It such a long time tak bukak blogger sejak daftar belajar kat tempat baru ni sampai la laaa ni. Ni pun curik2 masa kejap.

Kehidupan sekarang dah berbeza daripada sebelum ni. I thought zaman SPM ialah zaman yang paling busy. Rupa-rupanya ....... jeng jeng jeng. Busynya lahai kehidupan sekarang.

" Mirza .. takmau mengeluh. Tak baik."

Okay. Whatever it is. Wherever I am. Whatever I have to do. Whenever I should spend my leisure time. However it is. I should move on.

2 years to go. InsyaAllah da lepas fasa 1 selama 2 tahun ni, kat sana senang sikit. Allahu. Permudahkan urusan hambaMu ni.

Nihon ! Mu tunggu cek pi sana.

Hehe.

Akhir kata, saya empunya blog ini kini sedang melanjutkan pelajaran di Ambang Asuhan Jepun UM selama 2 tahun. 4 tahun insyaAllah di Jepun dalam bidang kejuruteraan. Doakan saya berjaya. Terima kasih. =)

Tak boleh nak borak panjang. Apa yang sempat saja. Ni pun saja nak lepaskan rindu.

Ouh lupa pulak. Selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir dan batin.

wasalam.
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

1 comment:

Anisyamir Leejo said...

Wahh ! Untungnya dapat sambung belajar kat Jepun nanti ^^ InsyaAllah, may Allah ease everything, dear ^^

(http://anies-msletoes.blogspot.com/)

;