MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Tips Pemilihan Warna Tudung | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Sunday, November 9, 2014

Tips Pemilihan Warna Tudung

Bismillah.
Assalamualaikum.

Kadang-kadang bila kita pakai tudung pernah tak rasa macam tak kena la, macam tak sesuai, pernah tak?

Kalau pernah, jangan risau. Saya ada terjumpa 1 tips yang insyaAllah dapat bantu menyelesaikan masalah anda. Hehe. Dah macam promote apa dah.



So..... lepas ni boleh la buat pemilihan yang tepat.

Bila kita dah selesa dengan penampilan kita, of course la kita punya keyakinan dalam diri pun bertambah. Hah. InsyaAllah hari anda pun menjadi ceria. Heheh. Harap bermanfaat.

Wassalam =)
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

3 comments:

انا نور said...

Salam'alaik.. Terima ksih atas info. Bru thu :D Alhamdulillah ..

MiaLovetto ^^ said...

Waalaikumussalam. Pendapat dan pandangan masing2. Tp bg saya ia membantu utk meningkatkan keyakinan diri. Hehe.

HeNRieTTa JoSe said...

ala...asal xkuar gambar lak...

;