MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
スポーツ大会 33 | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Tuesday, August 11, 2015

スポーツ大会 33

Bismillah.

Assalamualaikum.


Yeay finally. Menang keseluruhan untuk sports tahunan. Tak tahu nak terharu ke tak. Hihihi tapi susah nak sangka sebab kalau lihat fizikal kami alahai. Apapun tahniah G3 for the yuushou. Alhamdulillah happy. Dah lama tak merasa kemenangan since masuk sekolah menengah. 





 Few months to go. Cepat masa berlalu. Mohon doa kalian. Huhuhu.
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

3 comments:

Syira Lokman said...

seronoknyaaaa...alhamdulillah

Nur Atika NAMS said...

wahhhh bestnye.... love u...lol hahaha

Klik di sini said...

Oh maaaaan...
Last time aku stalk blog ni adalah pada penghujung tahun 2012...
Tiba-tiba jeee hari ni terlintas dekat fikiran nak melawat blog ni semula...
Ingatkan dah tak berupdate sejak habis sekolah... Ha3.
Rupanya berupdate jugak, cuma jarang...

Tapi aku masih tertarik dengan satu perkara...
Blog ni masih mengekalkan status profile - SINGLE ? Yes , im not ! (=

Betul ke masih single? ;)
Takkan laaa tak jumpa-jumpa lagi dekat UM... Ha3.

;