MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Done MMM UTM ! | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, September 3, 2016

Done MMM UTM !

Bismillah.

Assalamualaikum.

Hi im here again dan tak lain tak bukan akan bukak cerita pasal study. *Bosannya* Haha.

So, this time is my 3rd university in my life and within only a year (No ! Tak sampai setahun lagi actually.) . Hehe. Student banyak isu mcm ni la. Hihi.

Kali ni alhamdulillah I got an offer for Bachelor Precision Mechanical Engineering at UTM (KL campus). InsyaAllah esok dah start kelas dah. This year paling sikit kot girls dalam course ni. Overall ada 50 dan girls only 12? Hah, normal la tu.

MMM buat kat UTM Skudai. Dapat jumpa lagi ramai kawan la kat sana, Best ! Paling best part sambutan merdeka la. Dan cheers war !!! Juga malam kebudayaan.

Again, boring post lagi. Hahaha. Takde gambar pun sbb serius orangnya. Kalau kene fokus, mmg fokus betul, handphone mmg tak sentuh. Hihi.

So, selamat kembali ke pangkuan universiti mahasiswa degree sekalian =)
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

No comments: