MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
fuh ~ | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Thursday, October 14, 2010

fuh ~

assalammualaikum ~


hah ! pi main jauh2 . jangan dekat2 . mirza tengah emo sikit ni . eheh . ^^


" eh , ape nih ?? "

Mirza teramatlaa bengang ek  .. dengan budak *tuutttt ~ (mirza pun ta thu la nmenye)
hmm ape nih ??

persoalan : mcm mane dia bole dpt itu benda ..??
aishh ! dulu2 kan mirza penah kehilangan duit.. yeah ! duit tuh . msti dia dpt dri tmpat mirza letak duit tuh kan? kat mne lagi dia bole dpt itu benda ? mustahillah kalau mirza tercicir kat mne2 . sgt mustahil ! kat mne lagi saia simpan itu bnda ? kat dlm beg ja and kat fail peribadi mirza .. mirza ta de letak merata-rata beg and fail ..hmmm...

hah ! hah ! kantoi ~~ dia yang amek duit mirza ka ? wah2 , bukan nak bg balek duit yg dia amek tp bg salam pulak ? apekah ? ke mirza yang salah ? huh ! whateva !
btw , geram ler ~~ benci bdk *tuuttt ...

siapakah ?



♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

4 comments:

apple pahit said...

spe?? yana kenal ke??

mirza :) said...

x thu lah sbb mirza sndiri pun x knl , hakhak ,

[H] . [I] . [D] Lover said...

mirza , what's wrong? sape individu yg dimaksudkan tuh? hehe

mirza :) said...

hee ~ , awak di sana , kalau saia tahu sapakah orgnye , saia da bg da name nye , huhu , kejadian nih mbhayakan diri saia , -.-

;