MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
netball ~ | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Friday, October 8, 2010

netball ~



pkul 1 tadi (rsenye) , ade competition netball sukan komanwel tuh , between south africa n new zealand , wah ! new zealand dpt 51 (kot) jaringan , teringat pulak ka zaman kanak2 dulu , ceyhh , time lawan persahabatan dgn SKSAB ( x ingat 1 or 2) , time tu saia baru je darjah 5 , kami dikalahkan dgn 20-5 ! ehek , teruk kan ? time tu saia TERpaksa jadi GK utk mse kedua , haha , saia x terjaga lah GS n GA mereka , mereka drjah 6 ! its not fair ! x silap nme akak tu FITRAH kot , tp team kami lagi ok kot , sbb lagi satu sek yg join skli time tu dklahkan 25-0 ! mse drjah 6 pun jumpe lagi dgn SAB , huh ! sperti biasa , kami mmg lah kalah !! ade sorg jurulatih sek kesang (kot) kata kalau kami dpt kalahkan SAB dia bg bonus ! ceyh , mne la kami bole kalahkan mereka , kami kalah sbb saia x jaringkan byk2 ! )= GD team SAB time tu saia knl sgt , nme nye INTAN x silap , dulu saia knl dia sbg Center , so , konfrem lah lincah glerp dia nih , melayang suda bonus kami ~~~~ pd hari yg sme kami kne gak lwn ngan SK Pt Setongkat , saia mcm ade knl sorg budak nih , aish ! tu budak SAB dulu , time tu saia kne jd WA , wah ! budak yg dulu sek SAB tu jd WD , !! dugaan saia ~~ kami kalah dgn SAB time tu jauh jugak lah pbzaan jumlah jringan , tp xde lah smpai 10+ , dn pt setongkat x jauh punn , 5 je kot , 12-7 ( x silap ) hmmm ..

rse tersgt lah rndu nak pegang , baling , tepis and tendang (xmsal) bola jaring tuh ! yg pling rndu nak tepis bola ! saia suka tepis2 nih , rndu jugak nak guard org , XD

*zuey n arie , partner saia dlm sukan since year 4 ~ olahraga , bola jaring, bola baling ~ mesti ade mereka ... mnjdi pljr SAB skrg , saia sungguh mrindui mereka , ^^ CHEER !!

== ntah pape jerk kan post kali ni , thanks sudi bace , haha ;D ==



♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

3 comments:

apple pahit said...

haha,,~ teringt yerp??
yarh,, gd sab 2 intan
mmg lincah,,
yg dak pt.setongkat 2 amira
dye pndah dr sab,,

mirza dlu gs eh?? x pernah kenal r,,
huk3

mirza :) said...

GS ? x la , GA ~ tp tak tetap lah , time lwn sab GA , time lwn pt stongkat WA , smua penah main kcuali GS n C ,

apple pahit said...

oo,,~ i c,,
mknenye penah men defand gak r,,??
power2,,
chayoik mirza

;