MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
M . A . S | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Tuesday, January 25, 2011

M . A . S

ari ni nak story-mory about MAS !
ini bkn shortform utk MALAYSIA tp ini cuma shortform bg karakter2 berikut =)

Alhamdulillah ~
M and A and S masih lagi rapat . .
tadi A kata , dia pelik npe M dgn dia msih lagi rapat . .
sdgkan mereka tidak berada di dlm stu 'dunia' . .
da jodoh an ? nak buat mcm mane , .
ish ! ape pulak pasal jodoh nih !
A kata lagi , jarang taw ade 'relationship' yg lme cm gini . .
ye2 ! betul uh ,
sbg contoh , relationship ". . . " dgn ". . ."
dyorg da tak rapat mcm dulu . .
aish ! xnak ah mulekan citer psl uh , xnak ngumpat . .
astaghfirullahalazim . .
tp ape2 pun , KAMI ttp bersyukur dgn SPECIAL RELATIONSHIP kami ini =)
lagi2 dgn karenah and telatah S uh !
wah ! bertambah ceria 'hari2' kami . .
Moge relationship nih x penah rosak au patah au runtuh au hancur au putus au sebagainye lah hanay disebabkan hal2 yg remeh-temeh ,
M kata , dia sgt senang berjumpe , berkenalan n hidup satu 'dunia' dgn A and S even just for 1 year only , sng kata M syg lah kat A and S !
moge S bahagia selalu ngan L and A pule dgn future dia . . =)
lupe pula , M bahagia dgn 'tuutt' . . . ahah

*ape sih aku merepek nih ?
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

6 comments:

Anonymous said...

aku tau sape M,S,A,ho3

SunHii said...

Anonymous : anda tahu ? diam2 suda .

Anonymous said...

perlukah? ahaks

SunHii said...

Anonymous : WAJIB lahh ! aish !

Anonymous said...

anda pashti?

SunHii said...

anonymous : 100% .

;