MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
New and Better ! | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, March 5, 2011

New and Better !


salam ~

yeah ! bersemangat sungguh nak post bnde nih ,
title post nih dpt from madu . .
madu ? ahah , jgn tnye mirza why must panggil madu . .
kebetulan saja , xdak msd lain . . kalau ade terpkir lain , cpt cuci fikiran uh bersih2 , ok ?

-new and better-

'' i wanna be new and different ''

yeah ! i want to be new , better mirza . . insyaallah . .
actually , mirza nak buat bbrpe perubahan dlm diri mirza. .
perubahan2 ni mgkin anda akan nmpak satu hari nnti. .
so , mirza harap jangan rasa pelik or ape2 la ye ? ?
bberapa uh mirza x tahu la brpe . .
tp yg ade kat fikiran mirza ni bru 2 ja kot .
prubahan yg pertama uh , suda merangkak . .


*mseh lg mrgkak , kalau berjalan nti tkut laju pulak . . kalau berlari pule terlebih laju . 
ahah , yeah ! ini x lwk . =='


yg kedua uh , insyaallah akan berlaku . . mirza pun x thu ble . .
tp ini sama sekali tdk bermksd mirza nak copycat org or x mau jd diri sndiri . .

'' i will never be you , i will always be me ''

tp kat sini mirza nak mnx tlg drpd anda2 yang comel , baik , cun, dan 'handsome' uh . .
'handsome' ? ahah , lupekan ~
mirza nak mnx tlg , if anda2 da TERnampak perubhan uh , bthu mirza yaa .
bthu ah if anda x selesa or anything ka . .
x kisahlah nak bthu cmne . .

comment di bwh post ni ka , au pekik kat shoutbox yg kat tepi tu ka,
au textin' au callin' au face-2-face au melalui 'dardasyah' pun bole ,

*psst2 , Aya , tergugat x kita gune bahasa arab ni ? ahah , relax saja ya . . mirza bru gne 2 pktaan ja .
ana x se'expert' anti . . ahah . . suda jadi 4 pkataan .

btw , mnx phatian ya , text2 wrne merah uh x digalakkan ye . seganlah .
type ni pun just mhu pjgkan post . ahah . ok ! ini x lwk jugak . jgn gelak . =='
bthu ya , dont worry , mirza x mara . mirza kan baik . ahah .
sori2 , terperasan kejap =P

ok la , ckup suda perasan tu ja kan? nnti bertmbah pule dose sbb mnyatakan pkre yg x bnr . .

sekian , wassalam ~

kerjasama anda amat dhargai . . tx , SAHABAT !

*post kali ni kene sungguh dgn lagu lenka -anything im not- nak dengar? cari lah sendiri kat youtube. boys are not allowed okay. dosa dosa. hehe.


♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

12 comments:

Muhammad Hanif said...

pelik......

alia said...

adakah ianya pelik wahai hanif? alia pulak yang pelik tengok hanif.. pape ja r.. pelik2,,
hurm,, madu, madu, MADU! klau atika baca nih.. tersenyum2 dia.. hak2,,

Anonymous said...

wowww..madu sihhh,,, bahaya nih,,,haha
hanif,,lek2,,mu jgn nak nyanyi di sini ya

Muhammad Hanif said...

alia: apsal pelik ??
anonymous: sape nanyi kat cni...

mirza said...

alia : madu au honey ? hak2 ,
anonymous aka Q*** (hak3) : tlg jgn pkir lain laa .

Anonymous said...

Q***? ape uh? agk lmbt pikap dsini

alia said...

mirza : both ! hehe, tggal mau tmbh yg ba pnyer ja. ad cdgn ap pkataan madu dlm ba ? hak2,
hanif : pelik r, kn hanif tlis pkataan 'pelik' kt komen uh.. knp?

Muhammad Hanif said...

alia: ooo...ntahlah...sbb post nie pelik...tu yg taip pelik uh..

Anonymous said...

mirza,cepat le jawab,,Q*** ape?

mirza said...

da jwb ,

Anonymous said...

bgos2,,,jgn anda jawab didalam comment2 ini,,, nnti aku report abuse,,hehe

mirza said...

hak2 , relaks la geng ! huh !

;