MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Public Speaking ? | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Friday, February 25, 2011

Public Speaking ?

. . .السلام عليكم

Hurm , post kali ini berkenaan dengan title : public speaking . . .

PUBLIC SPEAKING ? what ? Bole ke ?

-> bole2 . .

tapi , ada berani kah ?

-> hurm . . .

aish ! berat ya tugas nih , terasa pula beban yang dipikul untuk tahun ni ,
tahun lepas relax2 ja , ^^

huh ! kalau cakap dkt depan kelas pun da mcm ape ja . .
*tak tahu nak terangkan mcm mane*
inikan pula di khalayak ramai . .
dengan penyakit darah gemuruh ku lagi ,
Wahh ! pasti menggigil ble bercakap .
huh ! xde confident .
ntah smpai bila akan terus mcm nih .
bila nak berubah ?

terkezut benar bila dengar berita ini !
ahh , teacher , x maw la mcm nihh .. please2 ,
*penat main mata*

xpa la , redha ja dgn ape yg bakal terjadi .
wah ! segannya . x dapat bayangkan ~

**harap2 ade volunteers sbg penyelamat . . hee ~



♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

11 comments:

liyana said...

gudluck~ HAHA :)

mirza said...

eheh , trimas ! *seram

Muhammad Hanif said...

haha...ko nk aku suro ORG TU dok dkat2 ctu??....heh

mirza said...

ahah , hanif , aku xda lah mcm korg . gune pggilan tertentu , ORG TU ? ahah , maaf , xfhm XD

alia said...

mirza: buat2 xphm or mmg tak faham? ahah! =D

mirza said...

alia : susah nak fhmkan , xmaw slh fhm =)

Muhammad Hanif said...

mirza:...haha...ape lah...cam bwat2 x phm jek....suda2...

mirza said...

hanif : aku ja x maw fhmkan . . fhmkan ye ?

Muhammad Hanif said...

mls aku nk fhm kan ko...ko pndai2 ah phm seniri....huahahah

Anonymous said...

cantik gler tulisan korg,,wooyeahh,aku da buleh komen,,x sabar tunggu mggu depan,hahah

mirza said...

hanif : aku x mnta kau fhmkan aku , and aku x maw fhm . . ok !

;