MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Good ! Hoyeyeaah ! | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Tuesday, November 29, 2011

Good ! Hoyeyeaah !

Assalammualaikum ~

Yaow ! I've good news ! Eheh . InsyaAllah , kalau tak dapat ape-II tawaran pindah sekolah , Mirza mahu stay saja di sini ^__^ Tapi harap-II tak ade laa . So , nanti tak ade laa timbul rasa bersalah . Hihi . Tapi ramai juga beriya-iya mahu pindah . They wanna leave me ? Just go ! Cheahhhh ! XD

Waitta ! Tawaran ? Haha . Stop dreaming lah Mirza .. What a nonsense ==' 
Huh ! Result PMR tu pun tak tahu lagi camne rupanya .

OkOk ! Good news >>

She won't leave me ! Ou yeah ! Shuke-II . Ehehe . Tapi yang sedihnya , dia tak bagitahu Mirza awal-II . Mirza tahu pun melalui Awra . Ade hikmahnya juga saya text dengan Awra time itu . Tine-II je dia tanya , " Taw kan , syera tak jadi pindah ? " OYA ! Ter-menjerit saya .. * Duh ! Rosak BM-ku * Haha . Punyelah excited sangat ,  Mirza terus post kat wall FB Syahira .. Siap ber " I LOVE YOU " lagii . Hak2 . Serious ! Tak pernah kata cam uh kat dia . ^___^


Haha . So , sekarang tak ade ape yang perlu Mirza risaukan lagi kecuali Result PMR 2011 . Tak sampai sebulan ja lagi . Huhu . OYA ! Give me strength to face all this . Huh ! Just hope for the best :)) Sekian .



♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

2 comments:

syahira zulkifli said...

haha~ seronok nye saya ,,,huhu
terima ksih

MiNHa ^^ said...

hak2 . Sama-sama :))

;