MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
LPM . . . | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, February 12, 2011

LPM . . .


Seperti yang 'kita' sudah sedia maklum , semua sek kat Johor terlibat dalam LARIAN PERDANA MAHKOTA . kalau x silap lahh .

ok2 ! start dari mula / mula dari start .
pagi2 uh , TERbangun lah pulak lmbat .
haih ! cemas banget . kire2 6.30am gtu baru bgun . eheh.
eh ! da lambat nih !
dengan perut kosong uh , trus pi sek . huh ! mujur x ramai lagi .
smpat lagi pegi kls hantar 'something' kejap .
kat kls uh , tbe2 lak ade bunyi yang kurang menyenangkan .
aish ! perut da nyanyi . lagu ape , itu tidak dapat dikenalpasti . terpaksa lah meredhakan diri . ye la , tak tahu ape akan terjadi nanti .

mase kat tempat berkumpulnya TEAM UBAID (p) , macam2 lagu ke
luar . bersemangat la katakan . eheh ,
tp x puas ati kene tukar num from U26 ke U24 . da agak da msti salah bg num . sbb tgk team lain dpt num kain wane lain .
haih ! hilang num fav , hilang suda semangat . *alasan .
tp x pa lah , kalau . yana x malu ngaku dia dak UBAID , saia pun ! kami x kalah lah , kami cuma x berjaya ja kali ni . =)
tapi num fav yana yg tdk disukai oleh mun bertuah juga buat mun .
tapi tadi sedih TERdengar seorang 'mualim' kata UBAID mcm x bole mng .
hurm , ape nih ? mendoakan ye ?


wah2 ! ramai jugak ex-student sek rendah naik pentas tadi. padahal lima org ja , tp xpa la , x ramai student sek rendah dulu gi maahad . siapa mereka ? mereka lah IMAN , AYUNI , ADLINA , WANI and FADHIL .
maju lah Iman ! nape kat sek rendah x secermelang uh ? pelik la anda . tahniah2 !
tahniah juga to "my" Akak and Adik yg berjaya jadi top 15 uh !
sape mereka ? adalahh . .mereka pelajar dalam . . kalau anda tahu, anda bijak ! (=
sekian , wassalam =)

p/s : INGAT ! KAMI MASIH BELUM KALAH !



♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

2 comments:

liyana said...

tetttttt~ salam,
siapakah akak n adek anda? budakk dlaam?
pelik shj,

MinHa said...

eheh . . itu la yang saia rahsiakan , =)

;