MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
First GA's Present =) | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Wednesday, February 12, 2014

First GA's Present =)

Bismillah.
Assalammualaikum.



Okay ni  first present dari giveaway yang Mirza pernah join. Yeah! Alhamdulillah. Baru sampai petang tadi. Excited sangat. Haha.Tak pernah pernah dapat hadiah guna pos laju. Gituw ye. Heheh. Mana tak excited, first time kot.

Giveaway apa ye? Giveaway World Hijab Day by Cahaya Kekuatanku. Giveaway ni bersempena nak support World Hijab Day pada 1 Februari. Hah? Korang tak tahu ke? Ehh klik SINILAH untuk tengok okay. =)

Apa yang menariknya semua peserta dapat present. Wuuuwuuu. Alhamdulillah. Tuah Mirza, Mirza dapat shawl from sponsornya GA ni . SHAWL !! Shawl ni lawa. Suka suka. Alhamdulillah. Jazakallahukhairankathiran to Nurina Izzati and Cik Sponsor.

Wa akhiran, rajin-rajinlah join GA. Hehe. Tak rugi apa pun. Dapat tambah kenalan, dapat menang hadiah *kalau ada rezeki* dan banyak lah manfaat. Hehe.

Wasalam =)
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

4 comments:

eyqa yushaiza said...

Hee.. tahniah tahniah.. comelnya shawl tu.. :DD yus dapat novel nurina. hee saje ngade nak beritahu :DD

MiaLovetto ^^ said...

@eyqa yushaiza Tahniah juga ye yus. Wah rajin rajin lah membaca. Heheh ^^

Maznizam Adha said...

Harap maaf kerana lambat sikit. Hehehe. Harap awak sukakan selendang tu. Hehe. Happy Blogging!

MiaLovetto ^^ said...

@Maznizam Adha It's okay. Alhamdulillah dah sampai dan yeah, suka suka ! Heh. Thank you .

;