MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Patah Hati Kali Kedua. | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Thursday, March 6, 2014

Patah Hati Kali Kedua.

Bismillah.
Assalamualaikum.

Patah hati? Yep.
Kali kedua? Yep.
Kali pertama mana? Kat SINI.

Huwarghhhhhhhh! Sobs sobs. Haha. Nampak tak tenang. Adehh.

Actually ni bukan sebab cinta. Ecehh. Sebab minat dan suka sahaja ='D

I was so excitedooo you know masa nak tengok pelatih PLKN yang terpilih untuk panggilan seterusnya.
Tapi memula tak buka no IC sendiri. Buka IC orang lain. Heee. Alang-alang dah terhafal no IC tu. Ada mood dengki sikit kat situ. Kalau dia dapat memang nak gelakkan dia + ucap tahniah. Tapi .....
..... dia tak terpilih lah pulak. Haha. Dia memang taknak sesangat PLKN ni sampaikan tahun lepas dia doa dekat depan Kaabah supaya tak dapat PLKN. Okay. Mabruk alaika. =='


Lepas tu check guna no IC sendiri pulak. Berkobar-kobar katemu  xDD
Taraaaaa. Uhuk uhuk. Berharap? Sikit lah. Walaupun kalau tengok result yang sebelum ni memang tak dapat. Tapi semangat nak tengok terpilih ke tak tu macam semangat nak tahu penempatan kat mana. Haha.
Perasan sangat kan?

Lagipun parents memang taknak pung Mirza dapat PLKN. Tapi Mirza nak sesangat. Kenapa heh?? -_-
Mohon sukarela? Hahaha. Boleh je, tapi kang tak pasal pasal kena marah dengan parents =P
Lagi pun untuk panggilan seterusnya ni pulak dah busy untuk preparation for study dekat dunia baru. Macam tak best pulak dah. Kalau boleh memang nak panggilan pertama tuuuuuuuuuu. *kalau boleh*

Mungkin ini memang perjalanan hidup Mirza. Tsk tsk. (Ayat tak menahan)

Hold on !

Al-Baqarah : 216
“Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui”

In fact, PLKN is not for me. Hihiks. Tak sampai seru kataku.
Okay then. Let it go ~ Let it go ~
Wallahu, Allah Maha Mengetahui segalanya. ^^

*I'm okay. I'm okay. I'm okay.*

Wasalam ^^
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

2 comments:

Anis Eiyka said...

hahaha . Same goes here . Excited jugak check PLKN . sbb ada angan-2 nak pegi . Nak cari pengalaman . Tapi tak dapat . Hik Hik Hik . We're friends ! =D

MiaLovetto ^^ said...

@Anis Eiyka Haha ada jugak geng ! Yeay ! Biasanya ramai yang taknak, tapi tu yg dapat :P

;