MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Tak boleh follow --- | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Thursday, March 13, 2014

Tak boleh follow ---

Bismillah.
Assalamualaikum.

Help me ! Help me !



Macam mana ni?
Tak boleh nak follow blog lain.

Actually ada nampak jugak blogger lain tak boleh nak follow. Kat SINI.
Tapi beza nya ......
yang kita punya ni takde lah serupa gitu. Takde more option. So? TT


Anyone yang lalu lalang kat sini, any solution?
>,<
Segala kerjasama amat dihargai.

Wasalam.
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

4 comments:

Anisyamir Leejo said...

saya pun kadang2 jadi macam ni jugak. Apa kata awak cuba next time. InsyaAllah jadi. Atau awk cuba buka kat new tab ke . Sy pun taktahu jugk nk ckp macm mana. :)

eyqa yushaiza said...

sorry la mirza.. yus tak taulah. hmm. :(

Shafinaz Aina said...

same laa. jdi cmni jugak :'(

sYiRa LoKMaN said...

yg ni biasa ..bukan masalah..mmg kne cuba lg nnti..kdg internet slow pun punca jd cm tu :)

;