MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
UPU Ohhh UPU ! | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Tuesday, March 4, 2014

UPU Ohhh UPU !

Bismillah.
Assalamualaikum.

Agak agak bila baca tajuk entry tu macam mana ye nada kalian? Haha. Tak kisahlah apa nada kalian, yang penting bagi Mirza agak SETEGHESSSSS! Haha. Tapi still boleh gelak. Pfffft. =P

Okay okay. Actually tadi baru first time masuk dekat laman UPU. Selama ni adalah jenguk sikit situ tapi just lalu-lalang je sebab tak ready lagi nak isi. Lagipun ada jugak orang kata kalau tak ready, jangan isi lagi sebab boleh kemaskini 3 kali je. To be honest, Mirza pun tak ready sebenarnya. Hiks. Taktahu nak pilih bidang apa, program apa. Orang kata jugak, isi UPU boleh stress! Haha. Lets try.

Lately, parents asyik tanya je, dah isi belum, dah isi belum. Okay. Pertanyaan itu pun boleh juga menimbulkan stress! Actually. Haha. Dan apa yang diberitahu sebelum ni, hanya 10% daripada pelajar yang sahaja terpilih untuk UPU. Ouhh ouhh. Memula ingatkan senang je dapat. Hihiks.

And at last, Mirza pun isi lah. Dengan lafaz bismillah, mulalah mengisi. Bila kat part program pilihan tu, tiba-tiba error pulak. Adehh.  Dah la ambil masa lama jugak kat situ walaupun dah banyak kali jugak survey program dan universiti. Dah decide dah *cuma minat tak minat*. Tinggal nak isi je. Tapi masa isi pun blank jugak. Tetiba hati rasa lain pulak. Wuuu. Ketepikan perasaan geram, bersabar dahulu. Haha. Okay. Internet problem. Sekian. Dan Mirza taktahu apa status permohonan Mirza sekarang ni.

Bila baca balik ini :

Mirza belum tekan lagi SAH DAN HANTAR. Maksudnya, belum dikira sebagai permohonan la ea? Phewww. So, begitulah. Haha. Mungkin belum masanya untuk buat pilihan kot. Heh. 

So, what should I do?
-SOLAT ISTIKHARAH---SOLAT HAJAT-

Allahurabbi. Moga Allah permudahkan segalanya. Allahumma Ameen.

Farmasi?? Hehe.
Wasalam ^^
♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

3 comments:

Intan Najla said...

mirza..situation kita sama kay..haha..dah banyak kali isi sebenarnya,tapi tak hantar pon,,sebab borangnye tak sama bile result da keluar nanti..rasenya lahh..bila tanye senior,semua cakap better isi lepas result kalau tak yakin..^.^

MiaLovetto ^^ said...

@Intan Najla aik. borang tak sama? cam pelik je. huhu.

Intan Najla said...

@MiaLovetto ^^
eheh bukan tak sama..sama je..sebelom result keluar,yang intan isi..borang pengisian markah koko takde..tu tak jadi isi..tapi nanti lepas result ada kot..

;