MySuperSomething !
Everything has its own beauty. Learn it. Live it. Love it =)
Be Clear About What You Mean .. | ♔ MiaLovaetto ♔ >
«
»

Saturday, December 24, 2011

Be Clear About What You Mean ..

Assalammualaikum ~

Holla , Holla , Holli ! Haha . Ketiadaan kerja . Okay . Disebabkan oleh rasa kebosanan apabila meng-online facebook dan asyik main game yang sama je serta menghilangkan perasaan yang terbuku di hati ni *uhuk-uhuk-uhuk* , Mirza terniat nak post semua benda alah yang tertera di bawah . Haha . Berbelit-belit ayat . Maaf deh !

Idea semua post ni diilhamkan oleh Fatin > budak pemalu < . Hak2 . Katanyaa ~  Memandangkan Mirza pun 2 X 5 je dengan dia , teringat pulak zaman comel-comel dulu . Huhu . Alahai ~ Perasan beno . Sorry la ye . Pi amek baldi , muntah sana . Hak2 . Sebenarnya berlaku pada tahun ni jugak . Tak comel pun . Tipu je . Okay2 . Sambung . Semuanya bermula dengan status budak ni . Haha . *sorry panggil budak* . Bercerita pasal pemalu . Alahai ~ Perasaan malu Mirza yang tak kena tempat lagi teruk kot >.<

Setiap gambar ade kisah ^^ *wink2*
I'm forced ! Ohoh . Tak sanggup sebenarnya . Tetapi demi maruah diri *aicehh !* dan juga kelas *paling penting* , Mirza terpaksa beranikan diri ini . Alang-alang tu , cikgu buat sekali PLBS . Senang kerja cikgu ^^ . Mirza merupakan orang yang first dipilih . Haha . Mula-mula biasalah ade rehearsal . Hoho . Macam nak masuk pertandingan segala . Mirza kena dua kali . Haiyoo ~ Nasib la mula-mula depan budak-budak kelas je . So , berani lah sikit . Tapi, tapi , penyakit nervous tu semua memang tak hilang laa . Hadapi semuanya dengan tabah . Hak2 .  Pada masa yang patut Mirza kena present depan kelas tu Mirza tak datang . Memang niat nak elak . Haha . Tapi naseb tak menyebelahi pulak . 'Kenapa cikgu ingat saya ?' . Lawak laa . Cikgu ingat tajuk cerita Mirza . Dia tanya mana cerita pasal 'chewing gum' tu . Yes ! Chewing gum tajuknya . Ambil kat buku latihan je . Haha . Janji ade ok ? Tapi ade lah tambah-tambah sikit information daripada internet . And most important , how to pronounce it . Senang je . Pergi dekat google translate . Haha . Malu lah saya kalau salah sebut . Nak-nak nanti kena gelak dengan orang . >.< .

Okayy . Pada masa yang dinanti-nantikan . Eheh . Menanti la sangat . Nasib Mirza agak baik sebab tak terpilih sebagai orang yang pertama . Alhamdulillah . Tapi sebenarnya dah dekat akhir-akhir tu la ramai orang . Nasib laa ~ Haha . Ambil microphone , bagi salam , lepas tu mula la Mirza membebel . Haha . Cikgu tak bagi cakap laju-laju . Ye laa . Dah la Mirza cakap perlahan . Haha . Nasib tak kena sound cam ni :
Alhamdulillah , semuanya dah berjalan dengan lancar . Hee ~ Suka2 . Mulai saat tu , rasa teruja nak cakap depan orang ramai . Tapi rasa je cam tu . Realitinya tak ! Alahai ~ Pengecutnya aku ==' . Bytheway , terima kasih la kepada para penyokong setia yang bagi semangat kat Mirza . Terima kasih sebab bagi Mirza keyakinan . 

Bayangkan ~

Okayy . Itu sahaja . Terubat sikit hati mengingati masa lalu . ^__^ . Salam :)

* Hujan yang turun seakan-akan memahami mutiara yang jatuh *
sapa teras tekan ler ~




♥ Setiap yang baik itu datangnya dari Allah, manakala yang buruk datang dari hamba-Nya sendiri. :) ♥

2 comments:

pokok.sena =) said...

hikhokhikhok.
hehe =)ade nama saya di situ yahh !

MiaLovetto ^^ said...

@pokok.sena =) Pencetus idea lah katakan :P

;